Asociatia Oamenilor de Afaceri din Gorjeni 2017 (AOAG) este o organizatie neguvernamentală, non-profit, ce reunește oameni de afaceri având convingeri comune de dezvoltare a societății prin sprijinirea mediului de afaceri și prin susținerea spiritului antreprenorial pentru o creștere durabilă a economiei locale.

Aceasta reprezinta exclusiv interesele membrilor sai in fata autoritatilor publice locale si centrale, dorind sa devina un partener apreciat și ascultat la nivel judetean.Asociatia Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017

Ca organizatie apolitica, fara obiective corporatiste, AOAG recunoaste si cultiva valoarea sociala a intreprinzatorilor mici si mijlocii, erijandu-se in mediatorul mediului de afaceri local in relatia cu autoritatile judetene pentru a se asigura conditii concurentiale corecte si egale pentru investitorii din judet si din afara acestuia.

Membrii Asociatiei sunt proprietari si manageri de societati din varii domenii ale economiei, active pe plan judetean si national. Inscrierea in AOAG este o optiune a celor care isi asuma conditia dezvoltarii capitalului propriu ca sursa a progresului general, vizand in acest sens si implicarea in viata sociala prin crearea unor noi locuri de muncă, dar si mentinerea celor actuale. Firmele conduse de membrii Asociatiei genereaza venituri pentru un important numar de salariati si membri ai familiilor acestora.

AOAG colaboreaza cu orice autoritate publica locala pentru promovarea si implementarea programelor care vizeaza dezvolatarea economica, actionand pentru incurajarea si sustinerea investitiilor in activitatea de productie, prestari de servicii si comert.

Totodata Asociatia propune autoritatilor si forurilor competente masuri administrative si sociale necesare consolidarii, mentinerii si dezvoltarii mediului de afaceri privat, in special a intreprinderilor mici si mijlocii.

Printre masurile propuse se evidentiaza urgentarea de catre autoritatile locale pentru finalizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Targu-Jiu pana la mijlocul anului 2019—dupa mai bine de 10 ani de asteptare, dar si mobilizarea autoritatilor pentru crearea unei infrastructuri care sa raspunda cerintelor desfasurarii unei activitati economice moderne.

AOAG are in vedere ca pe viitor sa colaboreze cu institutii publice sau private, cu asociatii similare din tara si din strainatate, in probleme de interes comun si sa actioneze prin toate mijloacele legale pentru stabilirea unor relatii juste si echitabile intre categoriile socio-profesionale.